Jag kan verkligen inte sova. Jag har gått utanför dören en gång idag, med Noomie i selen på magen. Vi behövde frisk luft men det  blåste så kallt att det bara blev en snabbsväng.. 
 
Vi har börjat planera om julafton. Vad gör vi liksom? "BARA VI?!" Vi tänker att vi får åka hem imorgon, men det vet vi ju inte än. Kalle kl.15. Mat? Vi har inget hemma. Inte ens ingredienser till nått. Vi kokar tomtegröt. Gör storkok så har vi hela dagen. Och så bakar vi nått gott att fika på. 
Vi ska köpa ett sällskapsspel. Typ monopol eller nått annat riktigt långdraget som jag o Martin kan filura med hela helgen. Ohohoh!! UPPESITTARKVÄLLEN !! Jag hade ju räknat med att jobba till 21,  sen åka till skiren så att missa uppesittarkvällen i år var liksom självskrivet. Men nu kanske det kan ändras?? 😎
Vi har iaf två julklappar till Noomie. Plus de småpressenter som är kvar i hennes adventskalender....Känns skönt att Noomie är så liten att hon inte själv vet vad hon "missar". Jaja, vi får se om vi kommer hem imorgon.
 
Ett sällskapsspel får vi köpa i vilket fall. Om vi är kvar här kan det ju vara bra med nått att göra. 
 
Noomie har varit lite piggare idag, och inte behövt lika mycket mediciner. På eftermiddagen lekte hon långa stunder mellan vilopauserna, och det känns som om det har vänt ordentligt nu. ❤
 
//mamanéa 

Kommentera

Publiceras ej