Ja det där livet kommer ju emellan mitt bloggande ibland.. just nu sitter jag i en soffa i Tidaholm. Väntar på att nån annan är vuxen o lagar mat. Själv har jag barnen, Jack, Noomie & Alfred som kör runt på olika trehjulingar och sparkbilar i vardagsrummet. På övervåningen sitter papporna, Martin o Daniel, samt nästa bröder Damberg: Toffe och så en kompis till honom. Dessa 4 sitter alltså o spelar dataspel... det är nått nytt som släppts tydligen, man är 100 Pers o kartan krymper o man ska vara sist  kvar. Typ. Haha!
 
Vi (fruar o barn 😉) har varit i Falköping på "Mösseberg" idag, det är en  (eller egentligen flera små..) lekplats(er) och så har dem lite olika djur. Typ kaniner, höns o grisar. Vi grillade korv o lekte, och allmänt mös (dog..) i värmen.... 😉
 
Resten av veckan har jag o Noomie varit själva hemma. Martin har varit i Västerås på utbildning. Det har varit lite pyssligt o stundtals tufft men det har gått bra. Jag har inte sovit så mycket ska väl erkännas för jag har inte riktigt kunnat somna på kvällarna.
 
O i torsdags var vi på barnmottagningen på Värnamo sjukhus ang Noomies återkommande hosta. Läkaren gjorde massa undersökningar o tog en del prover, sen fick vi recept på inhalator och 2 olika sorters mediciner. En förebyggande  (långtidsverkande) och en akutmedicin. Undrar lite om det här är början på ett nytt kapitel i livet, eller om detta bara är en parantes... har hon astma eller inte? Jaja nu inväntar vi resultat från proverna och reaktion från medicinen, 2 inhallationer morgon o kväll . . .
 
Mer än så har väl egentligen inte hänt..... det var en uppdatering i alla fall 😉
//mamanéa 

1 kommentarer

Becca

18 Jun 2017 09:33

Åh lilla hjärtat! <3
Önskar ju henne inte astma - men samtidigt hoppas jag att medicinerna hjälper så hon slipper ha hosta jämt. :/

Kommentera

Publiceras ej