Hej! Ett längre Stockholms-inlägg lovade jag er ju men dagarna bara rullar på.. I måndags jobbade jag 8-21 och i tisdags var det visserligen lugnare jobbmässigt, men då skulle det handlas, lagas mat o tvättas.. så på torsdagen bestämde jag o Noomie oss för att ta sovmorgon och låg kvar i sängen och kollade på Daniel Tiger före jobb/förskola. Men...
 
Stockholm alltså! 07:15 satt vi i bilen i lördags morse. Första stoppet blev redan i Jönköping för att köpa frukost. Sen lämnade vi av Shaggy på underbara pensionatet utanför Gränna. Efter det rullade vi på rätt bra, stannade o kissade o köpte kaffe men annars inget konstigt. Vi kom fram till kaknästornet, parkerade o mötte upp de andra. Det var ett taggat gäng som snart skulle springa, men först en lång väntan på säkert 2 h..
 
 
Jag, Noomie o så Caspers fru och några vänner till dem hängde som publik och det var rätt skönt att vara 5 vuxna runt Noomie o inte bara jag. Även fast de andra mest hängde så var det skönt med några att prata med.
 
Jag tog inte så många bilder under dagen egentligen men ni ska få några; 
 
På sista bilden är Martin den där som kryper under trådarna.... det var en elstöt som tog alla krafter ur han o han fick krypa resten..Jag o Noomie hejade på från sidan! 😁
 
Under 3 h sprang de på! Tough Viking är alltså 1.5 mil lång hinderbana..
 
 
När det leriga gänget kommit i mål och sedan duschat o bytt om åkte vi till vårt hotell. Vi beställde upp en pizza till rummet och när vi duschat  (i varmvatten, Martin var nöjd!) Och ätit somnade vi alla 3 före kl 22. 😆
 
Söndagen började såklart med hotellfrukost bestående av pannkakor, yoghurt med bär och massa frukt. Ändå rätt nyttigt 😉 men vi kan ju inte riktigt äta lagom mängder så sen behövde vi vila på rummet. Vi spelade memory som Noomie fick i present på hotellet.
 
 
Sen sa Noomie att hon ville bada  (det fanns badkar på rummet) men vi hade även sett att hotellet hade en pool så istället gick vi dit. Det var inte så barnanpassat direkt men det var rätt skönt ändå att simma lite o leka en stund tillsammans.
 
 
Skönt för Martins ömma kropp efter loppet också 😉 
 
Sen vilade vi ett tag till på rummet innan vi packade ihop oss och började  rulla hemåt. Vi stannade på ett köpcentrum där vi shoppade lite och åt sushi till lunch. Sen åkte vi vidare o stannade på en stor lekpark där alla fick springa av sig ordentligt innan vi  åkte sista biten hem.
 
Äsch det blev en snabbversion iaf men... det får duga 😉
//mamanéa 

1 kommentarer

Johanna

02 Sep 2017 17:38

Gha hur gott såg inte det där ut eller? 😍

Svar: Ja värsta lyxigt sätt att servera sushi på ju! Och det var gott, kunde ju leva på sushi egentligen..... 😉😎
Linnéa Lundgren

Kommentera

Publiceras ej