Igår var en ganska grå dag och vi hade ju inte så mycket att göra. Så vi satt och googlade köksmöbler och så kom vi på idéen att åka till en möbelaffär i TENHULT. Den skulle tydligen  vara bra, stort utbud och rätt okej priser. 

Så vi packade in oss o körde dit. Jag och möbelaffärer alltså. . . . Det var ju såklart stängt. Men vi gav inte upp för det! Vi åkte till Jönköping istället, gjorde Severins. Det är ett STORT "möbelvaruhus" men ärligt talat var det inte mycket som imponerade på mig. Visst det fanns endel som var snyggt, men inget riktigt klickade o till det priset?! 
Noomie ballade ur stundtals o vägrade allt, sitta i vagnen, gå själv, bli buren... allt var fel på nått sätt. Men när vi tagit oss egenom 4 stora våningsplan med alldeles för dyra möbler åkte vi till Mio och provade soffor istället. Mer våran prisklass. Och mer våran stil också, ska jag tillägga. 

Men det var ju matbord+stolar vi skulle ha och vi hittade faktiskt inget där heller som kändes helt hundra. 

Så när vi kom hem på kvällen satte vi oss vid datorn igen och tro det eller ej men vi hittade ett set som båda två tyckte var okej! Första vi var överens om att vi kunde tänka oss 😉 Dessutom var det rea på furniturebox, kolla snabbt! 
Jamen... jag ville gärna kolla runt lite mer innan vi bestämde oss, men Martin tyckte att vafan kör nu om vi hittade ett som var bra! Såååå vi beställde det. Bord och 6 stolar. Vitt och svart. Jag hoppas att det kommer passa! Jag vill gärna lägga över mina beslut 3-4 hundra gånger innan jag bestämmer mig, sen kan det ändå bli så att jag väljer det första alternativet i slutändan.... men nu gick det lite fort, från att vi hittade det tills det var beställt....det ska jag erkänna. Meeeen.... jag hoppas det blir tok-snyggt! 😞

Lillasyster då?! 
Jo hon sa häromdagen att hon skulle komma idag men sen har jag inte hört nått så jag skickade ett sms imorse o frågade om hon var seriös? Japp, jag kommer med tåget 20.30 fick jag till svar. 
Hepphepp! Barnvakt kirrad till köksmonteringen😆😆
Hon kanske inte är vad man kallar för en "barn-människa" min lillasyster, men hon o Noomie har något speciellt band. Dom har redan busat endel tillsammans och vid nattningen låg både jag o Unni hos Nomsan. Så nu snarkar dom ikapp därborta för såklart somnade Moster lika snabbt som  barnet 😉❤

Imorgon, imorgon, kommer köket. Sov nu Linnéa. Sov.
//mamanéa