Vilken helg alltså 🍁
Igår, lördag, skulle vi åka till svärmors stuga med sakerna från hennes husvagn. Hin var dock iväg på förmiddagen så det fick bli efter lunch. Så vår förmiddag bestod av.... ingenting tror jag. Vi hasade runt i mysbyxorna, plockade väl med nått men inget produktivt direkt... När Noomie hade sovit stoppade vi iallafall in hela familjen i bilen o åkte till Svensjö. 
"Lämna grejjer, fika lite, rasta hunden, åka hem igen" var planen. Men där hade de precis gjorts mat så vi satte oss till bords och. . . Ja sen blev vi kvar där. Flyttade över till soffan. Det dracks både två o tre glas... gott, och diskuterade politik, välfärd, vårdsystem, o allt annat. Jag skulle köra hem oss så jag drack cola 😉 Noomie lekte med alla tusen leksaker som farmor har och Shaggy fick både vara ute i ett snöre och mysa med oss i soffan. Så himla skön eftermiddag/kväll blev det! 😊 klockan var dock lite för mycket när jag väl fick in hela familjen i bilen igen, men..... tids nog var vi hemma 😉 
 
Idag sken solen från en klarblå himmel och fast det var frost i gräset gick den här familjen hurtbulle ut strax efter 9. (Vintertid alltså. Småbarn fattat visst inte sånt.) Vi hade ett o annat löv att kratta och Martin var betydligt mer hjälpsam än jag väntat mig. Jag trodde nog det skulle bli massa gnäll från hans sida, tjat om att jag är för noggrann och att det är tråkigt. Men, han har väl växt upp. 😉 och vi körde på mantrat "det blir inte roligare för att man väntar" 
 
Jo man kan låta lite löv ligga, både i rabatterna o på gräsmattan. Men inte det täcke av löv vi får.... det kväver liksom allt! 2 kärror senare är trädgården i alla fall minde lövig 😉
 
Eftermiddagen sen gick åt till lite städning o fix inne. Och bara tillsammanstid. Noomie är så mysig o kramas nu 😍 Och bästa leken är att ge BIBBI minnamä.... eller Pandan eller dockan får ibland också. Vi har lekt och grejjat o bara varit. 
 
Och imorgon har förskolan stängt. Så då ska jag vara hemma igen. Jag ska vara lite föräldraledig tänkte jag o åka till öppnis. Har inte varit där på evigheter, och jag tror Noomie behöver träffa lite andra barn... efter  att inte lekt med någon sedan torsdagen förra veckan.. eller jo,  grannarna var över o sprang lite i löven i fredags. Men.... hon har ju vant sig med massa kompisar på fsk så det är klart hon "behöver" dem nu... jaja det finns det plats för i ett annat inlägg. Imorgon ska vi i alla fall till öppnis. Och sen ska vi handla en sväng. Och sen, ska vi bara vara. 
 
//mamanéa