Idag var det dags för Noomies "sussin-sasas" (kusinkalas) och det blev sååå lyckat! Vi bestämde oss rätt tidigt för att inte ha kalas hemma i lägenheten, och det slutade med att vi bjöd in till korvgrillning vid Valla Gård. Där finns flera olika lekstationer som barnen sprang fritt emellan, och vi grillade korv o fikade under tak. Det kom några små regnskurar men överlag var det uppehåll och trots lite blåst såååå nöjda ungar. Och nöjdast av de alla var såklart födelsedagsbarnet 😍 






Matsmart.se alltså... vilken grej! Dels fick vi festisar, godis till godispåsarna och kakor billigt, o vi har dessutom kvar så det lär räcka hela sommaren. Och sifferkex, är det nån som gillar sifferkex?! (Trodde vi beställde "småpaket" kex att lägga i godispåsarna, visade sig vara 250g förpackningar.... så... nu har vi 15x250g smaklösa kex... 🤣) 

Så otroligt tacksam för alla som kom o firade nöjdaste 4åringen i stan idag. Och så tacksam för att jag mår så bra, och detsyns verkligen på denhär bilden... allt löser sig, kom ihåg det.

//mamanéa

Kommentera

Publiceras ej