Visst är det skönt att äta frukost i soffan?! Jag älskar det, se på nån film, äta långsamt, sitta skönt.. Noomie äskar det också, och vill gärna göra det jämt. Det är ju lite halvsmidigt med Lowe dock XD Nån gång tajmar det bra om jag ger honom välling när vi äter frukost, men allt oftare nuförtiden vill även han äta macka eller gröt och det vill jag inte att han gör i soffan... jag tror ni förstår varför XD 
 
Dessutom har vi varit hemma sålänge nu, och behöver få lite strukturer... Det är en sak att äta frukost i soffan på en lördag, än att göra det hela tiden... Noomie är i alla fall frisk. Tja, vattkopporna finns kar som små prickar lite överallt på henne, men de kliar inte alls och verkar blekna snarare än att de kommer fram nya. I eftermiddag ska vi äntligen få träffa en kompis på lekplatsen! Som hon längtat efter sina kompisar! Det är tur att vi har Alexis, och Chrille o Becca, i närheten för vi har setts några gånger i alla fall. 
 
Idag blev det i alla fall frukost vid bordet. och efteråt var båda barnen leksugna och satte igång med grejjer inne på rummet. Jag tog mitt kaffe o satte mig i soffan. Slog på nyheterna... eller ja, SVTs "morgonstudio" eller vad det nu heter..Jag orkar inte se så mycket, oron över vad som ska hända blir för stor. Men jag försöker kolla av läget lite och så vill jag rekomendera statistik från Follkhälsomyndigheten.
En bra länk faktiskt, de uppdaterar siffrorna varje dag, och faktiskt är det inte såååååå många som dör eller insjuknar. I sverige. Just nu. Sen komemr ju fler o fler rapporter om att yngre människor blir sjuka och dör, det spär ju såklart på ångesten... hos alla antar jag.. Men om vi fortsätter följa experternas råd, och bara tar in sånna siffror som är bekräftade, dvs från folkhälsomyndigheten inte expressen.......... Och ja, alla experter därute som inte alls är experter utan snarare internettroll.................. ush! Vet du inte så var tyst. punkt.
 
Näh, nu är kaffet slut och hunden gnäller, dags att gå en liten morgonrunda i parken :) Det ka tydligen bli varmt här idag, så blir skönt med en eftermiddag på lekplatsen :) 
 
//mamanéa

Kommentera

Publiceras ej