Ush vilken känsla! Det blev inte riktigt bra! 😳
I onsdags var jag o klippte mig! Igen! 🤣 Det är tredje gången på ett år, o tredje gången på.. Tre år också tror jag! Haha! Jag har fått smak för det 😅 Nej men sen jag klippte av mig det lååånga håret har planen varit att försöka hitta den där lagoma längden som jag trivs bäst med. Jag skämtar lite om att jag ska klippa kortare o kortare tills det bara är att snagga kvar, så har jag liksom testat allt! Vi får väl se hur det blir med det.. Förra gången färgade jag endel och klippte en längd som jag ganska snabbt sa "jag hade kunnat ta liiiiite till", fast frissan klippte 3 eller 4 gånger. Du vet, hon klippte o frågade "är du nöjd" "nja..." och hon var så snäll o tog 2 cm till, 1 cm till.... 😳😂👌 
Därför tänkte jag denhär gången "nu jävlar ska jag inte fega ur!" Och det gjorde jag inte heller. "Till hakan tack" sa jag rätt kaxigt, och berättade min hår-klippnings-story för frisören. 
När hon klippte såg jag lååånga tester hår ramla på golvet och jag fick en sekunds " men shit!!" Men sen tänkte jag att vafan, det är ju bara hår!




 Jag försöker tänka att det växer snart ut igen och hela grejjen är ju att jag ska testa mig fram med vad jag gillar o trivs med.. Meeeeen det här är inte min längd och det känns ganska jobbigt att inte känna mig fin😑 Håret påverkar ju så mycket! Och är sån stor del av iaf min personlighet på nått sätt. Men jag mantrar "det växer ut igen" och påminner mig själv om hur jävla cool jag är som vågar prova! Och när jag skulle ta ett kort på barnen var kameran vänd åt "fel håll" och jag såg att.. Dan, inte helt dumt ändå! 

//mamanéa