"En kommersiell högtid"
"Vi älskar väl varandra varje dag"

Osv.

Näe, vi har aldrig gjort nån stor grej av alla hjärtans dag. Jag vet att mamma köpte lite "hjärt-godis" nått år, och det kunde ju vara lite spännande att skriva kärleksbrev just den här tiden...Gud,jag var sååå kär i en kille och la ett brev i hans brevlåda ett år..jag kanske gick i 8an eller nått?! 🤪 🤯

Förutom det,har vi inte gjort nån stor grej av alla hjärtans dag. Jo, för 2 år sen där, när vi precis flyttade hit.. skickade jagblombud till Martins jobb. Men vi brukar inte "fira" eller ens ge presenter, förra året var vi barnvakt! 🤣 och därför var mina förväntningar inte heller att det skulle bli något särskilt denhär helgen. Vi skulle åka skridskor med Noomies bästis+familj, o jag tyckte de var lite överdrivet hurtiga när de ville ses vid 9! Vem fan är ens ute då?! Jaja, är väl knappast dåligt att vara ute i solen på förmiddagen, och jag tyckte det var så skönt att komma ut! 
Dock var jag lite stressad, för precis när vi står o klär på oss säger Martin att han o Chrille ska ut o kasta frisbee KLOCKAN ELVA! Nåja, kanske orkar tjejerna inte åka mycket längre än så, det är ju trots allt första gången för Noomie..  Utflykten gick bra, solen sken varmt och barnen hade väldigt roligt, o ramlade lite så klart, som sig bör.. Väl hemma gick jag o duschade, o när jag kom ut ur duschen hörde jag att Chrille stod i hallen. Stressad som jag var slängde jag på mig kläder lite snabbt, hemma-mys-kjol & en tröja, och la märke till att Chrille inte alls såg ut att vara klädd för att vara utomhus o kasta frisbee.. Ärligt talat blev jag ännu mer irriterad här, inte bara att jag stressat hem från utflykten, utan nu skulle väl grabbarna sätta sig o DATA också?! 

När jag kom ut ur sovrummet väntade jag mig att de skulle komma med nån dålig ursäkt om att de behövde kolla nått på datorn innan de skulle ut.. Martin hade nämligen också hunnit byta om efter skridskorna, från underställ till mysbyxor.. 

"Det där ser kallt ut" sa nån av dem när jag kom ut ur sovrummet. Jag blängde *uppenbart irriterad* på dem, ska de bestämma vad jag ska ha på mig nu också?! Nej nu jäv......
"DU HAR BLIVIT BLÅST" 
Ah, jag tänkte först försöka återge hela konversationen, men jag minns inte riktigt i vilken ordning orden kom. Men "vi ska inte kasta frisbee idag" "du har blivit lurad" "du ska gå ut så ett par byxor hade nog varit skönt" osv fick de fram, och det tog några minuter innan jag hade ställt om i hjärnan. Tydligen ska min min ha varit obetalbar när de la fram "sanningen".... jag fick således några uppdrag, och info om att Becca snart borde vara påväg till oss, hon trodde hon skulle gå o träna i källaren men Chrille hade "råkat" få med sig nyckeln.. 
1. Köp kläder (sexiga! Ej vardags!) 
2. Köp underkläder 
3. Drick cava o invänta mer info.

Precis när jag samlat mig, dragit på ett par jeans och letat fram en handväska som inte är avsedd för blöjor, knackade Becca på dörren. Hennes min var också ganska obetalbar, när jag viftade med listan o sa "vi ska tydligen gå på stan!" O killarna fyllde i med informationen till henne.. 

Sagt o gjort, vi gick hem till Becca så hon fick hoppa ur träningskläderna och dra på sig jeans, sen gick vi ner på stan. Fortfarande chockade och utan minsta aning om vad de hade kokat ihop... 

Låt säga att jag har ett visst kontrollbehov. Alltså rent hypotetiskt. Sen kan vi låtsas att Becca också helst vill vara med o bestämma.... jag kan säga att det inte BARA var en skön känsla att driva runt i ovisshet på stan. Vad är "kläder, sexiga ej vardags"?? Vaddå för "underkläder"?? Var har de CAVA nu?? 
Vi gick in o ut ur affärerna, hittade kläder som var fina men vardags, provade en del, hängde tillbaka... och funderade på, VAD HAR DE HITTAT PÅ?! 
Tillslut hade vi hittat varsitt plagg, i glittrigare tyg än nån av oss haft på sig nånsin tror jag. Vi insåg långt senare på kvällen att vi köpt kläder i samma glitter, dock olika modeller. Jag hittade en klänning! Långärmad men ganska kort. Väldigt djup urringning, faktiskt hela vägen ner till BH:n. Och tajt som f-n! Men tolka mig rätt, jag passar SÅ bra i den! 

Sen tog vi lunch. Vi behövde energi, och Cava, för att ta oss an utmaningen med underkläder. Det blev räkfrossa o cava, kan man väl säga.. 
 
Killarna hintade om Hunkemöller tidigare, där både jag o Becca köpt bra BHar det senaste. Så vi gick dit. Härkom också ett efterlängtat meddelande; "kl. XX :köp en kaffe (inte till er!) Gå till *hemlig adress* och fråga efter *Anna*" Förvirringen var total. Varför får vi inget kaffe?! Vem är *Anna*? Vad finns på den adressen....? Det var det där med kontrollbehov........

Vi provade oss fram på Hunkemöller, och Martin & Chrille tyckte vi uppdaterade dem dåligt med bildbevis så vi var snälla o skickade några till dem... 

Men kanske var det inte sånna bilder de hade tänkt sig? 🤣 
Exakt på utsatt tid köpte vi i alla fall kaffe. Vi hade faktiskt googlat fram vart vi skulle, och mycket riktigt vi kom till en Makeup-artist! 

Chrille hade dessutom varit där, och lämnat vin o godis till oss som vi blev serverade, och sen blev både jag o Becca sminkade och glittriga 🤓 "Outside comfortzone" var temat hela dagen, så vi gav ANNA fria händer att göra oss "mellofina" och det blev så bra! Jag kände mig så snygg att jag bytte bild på både Facebook o Instagram 😆😎


Asså kolla! Glitter, lösögonfransar, glitter.....! 
När vi kände oss så här jävla snygga, gick vi till en av favoritkrogarna i stan, GALLO, o firade dagen med ännu mer bubbel! 

Vi kände oss sååå snygga, o kaxiga med våra nya kläder i påsarna och glittrande ögon. Det var dags att gå hem i kylan, men vi gick faktiskt hem till Becca först, och bytte om. Med matchande urringade glitterdressar och jeansen nertryckt i handväskan, gick vi sen hem till oss där Martin & Chrille mötte oss: i snygga kläder, med drinkar och mat! 


Det blev en perfekt kväll a la cirkus Lenom (en annan blogg som ni får börja följa när vi väl lyckats peta liv i den..),med mat o barn o drinkar, skratt och samtal och så såklart MELLO!! Båda papporna hängde med till soffan och såg låtarna, men Hur det hela slutade är väl en story försig, som ni kanske får en annan gång.. 😉 men tacksamhet, glädje och så oändligt lyckligt lottad jag är - de varma tankarna somnade jag av tillslut igår, en dag förtidigt, före alla ❤ans dag. 

Och just det, en sak till, det är verkligen inte lätt att ta EN BRA BILD tillsammans med sin bestie...🙄 "alltid är det nån som blundar" 🤪🤣😍 TACK!!! 

//mamanéa 




1 kommentarer

Johanna

18 Feb 2021 09:06

Åh så roligt och fint! Jag kan känna din panik när du inte har kontroll på läget, jag är likadan 😂 men lyckan och glädjen när man ser utfallet, så fint av de 😍 det förtjänade ni ❤️

Svar: Ja verkligen, såå chockade o glada samtidigt! 🤣🥰
Linnéa Lundgren

Kommentera

Publiceras ej