Semestern rullar på (hehe) i vår husbil! Läser om människor som sålt allt de har och reser ut i europa, skulle kunna göra det känner jag (när barnen är stora o utflyttade... alt, inte spädis 😂) 
Vi har provat att "fricampa" dvs stå bara vi vid en rastplats i skogen, vi hittade en så perfekt lite avsides sjö där vi fick vara helt själva. Dock blåste det på kvällen o natten så inte så mycket badat som det hade kunnat vara.. sen drog vi vidare till en STOR camping, som såg väldigt flådigt ut "i broschyren". Verkligheten levde inte alls upp till förväntningarna tyvärr, så vi åkte vidare direkt på morgonen. Nu har vi hittat ett litet sött ställe, det kanske är 10-15 bilar/husvagnar/tältare till, man kan hyra båt o fiska, jättefin badstrand, promenadslingor runt om.. fräsht o bra service fast ändå litet o lugnt. Bäst hitintills! 

Tyvärr krånglar internet så  jag kan inte lägga upp bilder... men den som väntar på nått gott...? 😉

//mamanéa 

1 kommentarer

Becca

03 Jul 2019 19:08

Vi har föräldragruppskompisar som köpte husbil, hyrde ut lägenheten, packade in ettåringen och hade som mål att besöka alla lekplatser i Europa. Det slutade med att de mest vandrade i berg... 😅🙈 Allt går! 😎💪

Svar: Haha ja men.. vad coolt! men.... det är inte heeelt smidigt 🤣🤪
Linnéa Lundgren

Kommentera

Publiceras ej