Om igår var en rolig dag när vi hängde med vänner o timmarna flög förbi, är idag en kort dag med lite förmycket på schemat.. Först skulle vi besöka Noomies nya förskola! Vi fick liksom skynda i oss frukost så vi var där till 9, inte haft någon tid att passa på morgonen på länge 😆 Sen hängde vi på förskolan i nästan 2 timmar, lekte kurragömma, utforskade rummen inne och Noomie fick redan nu en låda att lägga sina teckningar i 😍 Det känns så bra! Mysig förskola, lokalerna känns så bra även om det är litet o inte direkt nybyggt så känns det genomtänkt och anpassat för barnen. Pedagogerna berättade att de är ute mycket, och gillar att ta med barn på små äventyr i närområdet. Andra lekparker, gamla Linköping, skogen.. osv. All mat planeras o lagas på plats, de följer barnens intressen och planerar utifrån det, men känns väldigt flexibla samtidigt och "tar det som det kommer".. Det känns så himla bra! Jag hoppas verkligen att vi har hittat rätt nu..

Men sen blev det nästan bråttom igen, för vi skulle till BVC med Lowe. Det var dags för vaccin! Och jag fick en flashback till när vi gav Noomie första sprutan. Dethär var ju liksom första gången han gjorde illa sig/fick ont, o precis som Noomie skrek Lowe på etthelt nytt sätt när de stack honom 😩 men, det är bara o göra ju, och alternativet är såklart såmycket sämre på lång sikt. Noomie blåste såpbubblor så hela BVC blev bubbligt, hon missade därför själva spruttagningen vilket kanske var lika bra, Lowe blir ju inte så traumatiserad av detta 😂 
Vi stannade på macken o åt korv till lunch 🙈 innan vi äntligen kom hem o kunde slappna av lite. Nu räcker det med aktivitet för den här mamman för idag! 😂😍 Jag orkar inte flänga runt som förut.. 

//mamanéa 

Kommentera

Publiceras ej