Har letat och sökt blocket egenom efter det perfekta skötbordet sedan februari ungefär. Jag har hittat några fina några gånger, men de har antinen varit för långt bort eller för dyra. Eller redan sålda när jag fått kontakt med säljaren. Typiskt. 
Men så för någon veckan sen la jag upp "sökes-annonser" på alla "lokala fb-loppisar" jag är med i, och fick efter en stund svar om denna vackra skapelse. Nä nu ska jag inte överdriva, men en tjej svarade att hon hade ett sånt skötbord jag sagt att jag sökte, men att det dessutom var VITMÅLAT. Och med "bansliga" knoppar. Fantastiskt! 
 
Så i söndags körde vi hem det från Mullsjö med bilen fullproppad med grejjer efter helgens LAN hos svågern med familj. Och nu är det färdigmonterat och väntar bara på lite grejjer innan det är redo för bebisen :)
 
 bild jag la upp i "sökes-annonsen"
 
 

Resultatet;
 
 
 
 
//Néa
 
Helgen tillbringades i Tidaholm hos Daniel & Johanna. Och lille Jack. Grabbarna har LANAT, Johanna har servat alla med mat, kaffe, öl och fika. Jag har mest suttit i soffan och myst med Jackis. Även Shaggy har busat med lilleman som nästan kryper. Dom var så fina ihop! :) 
 
 
 
Lite bus hans med också såklart, här åker Martin trädgårdstraktor.....
 
 
 
Och lite allvar. Jag o Johanna har pratat förlossning, amning, tankar och funderingar. Känns bra att ha någon som jag vet att jag kan prata med om sånt. Har även fått en massa tips på saker bra att ha, och vad man kan strunta i men som alla säger att man måste ha. Typ amningskudde. Helt onödigt enligt Johanna, man helt ovärderligt för någon annan. Så återigen, man måste följa sina egna tankar. 
Utefter de funderingarna har jag i alla fall gjort lite beställningar på överraskningar till bebisen. Och mej. Och pappaMartin. Bilder kommer. I sinnomtid. ;) 
 
//Néa
 
Shit vad tiden går nu på slutet. Ritar man upp veckorna som är kvar,o skriver in allt som ska hinnas med på dem blir jag galet nervös. Tänk, om 4 veckor väntas min alien vara ute! 
Om 6 veckor,är hen GARANTERAT här. Men det kan hända egentligen när som helst. Om två veckor är plutten färdig växt, ska ha allt den behöver och bara myser där inne tills det är dags att komma ut. Shit.  :) 
 
//Néa