Så ser mina veckor ut nu! 
Måndag: jobb
Tisdag: FL/Vardag 
Onsdag: jobb
Torsdag: jobb
Fredag: FL/Helg


Mina jobbdagar kommer jag fram till jobbet precis när solen går upp över lagret. Har alltid tyckt att det är så fint 😅
Jag har långa dagar, går upp ca 5.30 för att klä på mig o fixa inför dagen, kl 6.10 lämnar jag på förskolan vilket har gått suuuperbra efter den tuffa inskolningen. Lowe springer in o leker direkt med syrran i handen. ❤ Det är en rätt liten förskola med typ 25-30 barn så de är en del tillsammans, framförallt såklart på morgonen vilket jag tror är jätteskönt för de båda. 
Sen rullar jag mot jobbet! Ja, det tar ca 1,5 h enkel väg såå jag äter frukost o lyssnar på poddar o funderar över vad jag ska göra på jobbet kommande dag. Såklart försöker jag utnyttja tiden till någon spännande o lärorik podd, istället för att lyssna på musik eller bara "feelgood-poddar".. lite produktivitet tack! 😎
Sen jobbar jag då ca 8-16.30, allt i från planeringsmöten o uppföljningar till byggande av utbildningar och insamlade av information.. När jag åker hem igen har jag lite fika i bilen o lyssnar på podd igen, och reflekterar över dagen som varit. 
När jag kommer hem har Martin fixat mat och oftast har de andra hunnit äta 🙃 då är det mest kvällsmys med lite xbox-spelande i soffan innan vi kör läggningsrejs och förbereder för nästa dag. Visst det är långa dagar med jag har ett leende på läpparna 90% av tiden och trivs med utmaningarna jag har just nu så det är faktiskt värt det!


De lediga dagarna då, har jag försökt få lite olika. Tisdagen försöker jag hålla på örskolans tider o rutiner så mycket som möjligt, ute en stund på FM, äter frukt. In o äter lunch, sover/vilar, GÖR NÅGOT på eftermiddagen typ pysslar/bygger lego/går till nån lekpark... på fredagen har vi mer "helg" så vi är visserligen ute på fm ändå för vi går ju en sväng med Shaggy, men sen är det lite mer fritt, kan bli lite fika, kanske lunch på macken istället för fixa nått hemma, jag försöker tvätta o städa så vi slipper det på helgen. Gemensamt för dessa dagar är dock att jag tränar när Lowe sover o då får Noomie sitta med plattan med hörlurar 🤣 
(Parkerat vid "tunneln" som man kan krypa i vid Gamla Linköping)

(Hälsar på hönsen vid Valla Gård)


(PLASKIS ojojojj vad många timmar vi spenderat här i sommar! 😅 Även nu de fina höstdagarna är vi här minst en gång i veckan, det är våran närmsta stora lekpark och en samlingspunkt för barnen)


(Också plaskis, allt som oftast är Shaggy med, och ligger på behörigt avstånd och håller koll på barnen 😂)

Tja.. det var väl det.. mitt liv just nu! 🤓
//mamanéa