Sommaren, den varmaste någonsin. Med altanbygge, cykling, konsert, fruktstunder, utflykt med "tvillingar", trädgårdspyssel, altanbyte i härnösand, hästmys, tough viking i norge och bilresor.... Vi kör ett bildregn på det tycker jag 😍😎
 
 
Om bara en vecka o några dagar åker vi tiiiiill Gran Canaria!! Mamma fyller 50 och vi åker för att fira henne, nästan hela familjen. Alla utom min stora-lillasyster + sambo, dvs jag, Martin, Noomie och mamma,pappa & Elna. 
 
Så det  är dags att packa! Fram med alla sommarkläder igen, klänningarna, shortsen, sandalerna. 
Och sen är det alla tillbehör som man inte får glömma, astmanedicin, skavsårsplåster, vätskeersättning.... 
 
Mmm, det är roligt att förbereda sig men samtidigt rätt jobbigt 😂 
//mamanéa 
Ush vilken dag.
Imorse trotsade Noomie, jag vet att man kanske inte ska säga så för hon gör det ju för att utvecklas men mitt tålamod var iallafall LÄGST. 
Så springer hon o ramlar på en utdragen byrålåda i sitt rum och slår upp ett jack i pannan. Blodet sprutar rätt bra från ansiktet om någon undrar..... tejpade ihop det hjälpligt men sen blev det akuten ändå. 
Där blev det -efter ett par timmars väntan- 2 stygn i pannan på min lilla bebis som skrek och grät och sa att hon ville åka hem. 
 
När vi väl var klara på sjukhuset var jag helt slut av dagens stress, oro och hunger så vi åkte till a6 och åt lunch, fikade, lekte lite i klätterställningarna och sen tröstshoppade vi en leksak (från mormor) o lite Alfonskläder (finaste klädkollektionen på lindex!!). Noomie valde; rosa alfonstrosor, blåa alfonskalsonger och randiga mimmi-pigg trosor 😂😍 
Sen åkte vi hem. Satte oss i soffan och såg på film. Micrade nån gammal matlåda till middag och Noomie ville helst ha risifrutti. Det fick hon. 
 
I skrivande stund känner jag mig rätt matt, det är jobbigt att vara på sjukhuset med sin lilla trollunge halva dagen och känna sig som Sveriges sämsta mamma som var arg för att hon höll på o tramsa på morgonen innan hon krashade. 
 
Jag ska försöka sova Nu, o hoppas morgondagen blir bättre. 
//mamanéa