Godmorgon!
Jag sitter o läser mina gamla inlägg här och funderar på hur jag tänkte för bara några veckor sen. Jag skrev i nått inlägg att jag trodde jag skulle sakna magen när bebisen väl kom ut. Sakna? Nej verkligen inte. När jag ser bilder nu på hur jag såg ut för 4 veckor sen tycker jag dock att magen är väldigt stor. Så stor upplevde jag inte att magen var,men jag antar att det är en annan sak nu när jag jämför med hur jag ser ut idag. Men sakna magen?! Nej faktum är att jag aldrig i hela mitt liv känt mig så fin och så stolt över min kropp som när jag för första gången efter förlossningen såg mig själv i spegeln. 
Det var i badrummet på förlossningsavdelningen  och jag skulle  duscha. Jag såg härjad ut med håret helt ihopsnurrat, trassligt o stripigt på samma gång. Ansiktet var trött och man kunde nästan se hur jag svettats genom natten. Benen var bleka och orkade knappt bära mig. Och så magen. Platt (jämfört med dagen innan..) och hängig. Degig. Mjuk. Och så fin. Jag log åt min spegelbild och har aldrig varit så stolt över mig själv som just då. Helt otroligt. :)
Hej!
Sjukt dåligt med bloggande för mig på sista tiden. Well, lite annat har helt enkelt varit viktigare ;) Lillsnuttan är tre veckor och sover just nu i sjalen på mitt bröst. Hon ser så fridfull ut och andas med långa djupa andetag mot min hud. Tänk att så mycket kärlek kan bo i en så liten kropp! Snart vaknar hon nog och vill äta. Men sjalen funkar bra mellan måltiderna, då kan jag göra nått men ändå ha stenkoll på henne och vara nära hela tiden. 
 
Tre veckor alltså! Hela livet är ett annat nu, och det går fortfarande inte riktigt att förklara. 
//Néa
Nästan 3 veckor gammal! Och mamman och pappan var i deserat behov av att komma utanför dörren. Få lite frisk luft och känna att livet framöver inte bara innebär soffhäng, ammande och äta microvärmd mat (mormors matlåor eller färdigköpta pizzor....)
Så vi gjorde något mer betydligt mer "kärnfamiljsaktigt" än vi någonsin tänkt att vi skulle göra; vi åkte till ett traditionellt firande i Värnamo! Stångresning, små-grodor-dansande, folkmusikspelande och folkdräkter. Vi åt glass i gräset och promenerade runt i Apladalens grönområden. 
 
Lilltjejen sov gott i vagnen hela tiden. Så lite knäppa kände vi oss allt ;) 
När det traditionsenliga midsommarregnet började falla åkte vi och handlade istället. Lite jordgubbar och midsommarmat. Sill, färskpotatis, salamie, brieost, grillad kyckling och inlagda vitlökar. Bland annat. Midsommarbuffé heter det ju ;)
 
//Mammanéa