Sovdag blev det av detta! 
Åh det var ett helt nytt skrik jag hörde när de stack min lilla stackare i låren. Först var hon helt tyst och tittade med stora ögon på de snälla sköterskorna som pratade med henne. Sen ett-två-tre - stack de henne i låren och hennes ansikte gick från nyfiket till JÄTTELEDSEN! Och det var ett ledset gråt hon skrek... mammahjärtat grät också... men som tur är har jag magiska tuttar;) lite amning och så kändes det bättre igen :) och efter en stund fick pappa ta över och busa lite påväg till bilen.
 
Hon var lite ledsen ett tag när vi kommit hem, men sen somnade hon och har sovit i princip hela eftermiddagen. Skönt om hon kan sova bort sjukan o det onda så hon kan vakna pigg o glad, förhoppningsvis redan imorgon :)
 
 
 
 //mamanéa 
Idag är det dags för sprutor för Noomie. Jag räknar med att hon blir lite gnällig i eftermiddag, men man kan ju hoppas att det inte blir så. Dock blev hon ledsen sist hon fick vaccin.....  I övrigt idag ska vi nog bara ta det lugnt. Det är Martins sista dag på ledigheten, vilket känns både vemodigt o bra. Det blir ju skönt med rutiner och vardag ändå...Men såklart det har varit fantastiskt att ha så mycket tid tillsammans! :)
 
 
Åh åh åh åh! Det var sååå bra igår! 
Underbart att träffa så många av mina fina kollegor-vänner och god mat, många skratt o fina samtal... precis som jag hoppades på! Eller nej.... bättre!  :)
 
Natten  dock blev inte så bra... Vi var hemma runt halv tre, och får väl skylla oss själva när vi bökat med lillfia mitt i natten.... Vi åt lite o la oss vid 3 men det tog inte lång tid innan Noomie vaknade igen. Yrvakna letade vi efter en napp (Varför är ALLA nappar alltid borta på natten??) kokade ersättning och sjöng "trollmor" för tösen som tyckte vi förstört hennes skönhetssömn. Vid 6 var jag uppe och konstaterade att jag kunde ha sovit 3 h,  förutom allt nappletande, matade och sjungande. 
 
Men vi drog oss i sängen och tog en lugn förmiddag. Eftermiddagen skulle gå i renlighetens tecken, vi hade verkligen bestämt oss för att städa! Well, jag körde damsugaren sovrum-hall-kök-vardagsrum, Martin grejja de på övervåningen. Sen såg vi film och åt kvarg istället. ;)
 
//mamanéa