En inte så lugn julhelg har bytts ut mot ett par rätt ordinarie arbetsdagar innan det nu blir dags för en långhelg igen med NYÅRSfirande som jag verkligen det fram emot! 
Granen i skiren var både stor och vacker, och visst är det magiskt spännande när alla paket ligger därunder o väntar..? 😍 

På kvällarna i skiren blev det sällskapsspel, en kväll hade vi spa med bastu, ansiktsmasker o hårinpackningar.. Och såklart en massa god mat och efterrätter, saffrans pannakotta tex..

Och på dagarna gick vi promenader med sparken, hälsade på hästar och såg roliga skyltar.. och en massa skog, lite snö och lyssnade på tystnaden. 


En vacker jul ❤

//mamanéa Julkorten kom fram, maten blev inköpt. Klapparna blev inslagna och endel fick små rim. Martin lånade en bil av en kollega och körde till Skiren från Linköping kvällen den 23e. Allt blev bra! 
Lite bilder från paketen kommer sen, men nu är kvällen här o jag ska krypa ner hos mina sovande älsklingar.

God Jul från oss (snart) 4! 😍🤗 tihi!

//mamanéa 

Okej planen för helgen är; 
Lördag
FM packa, slå in julklappar, bära ut till bilen, förbereda julmaten som ska med, INTE STÄDA (jag ska verkligen försöka att inte städa! Men det skulle verkligen behövas.... och jag brukar vilja få undan lite innan jag åker iväg ett par dagar, det är så skönt att komma hem till ordning o reda...)
EM fira jul med Dambergarna (alla utom Martin 😂) 

Söndag; 
Åka till Skiren.
Få Martin till skiren på nått sätt. (Hämta han? Han får åka tåg?)
Sen.är.det.jul!! 

Okej lets go.
Vem sa nått om julefrid??
//mamanéa