En halvårsbebis! Hur f*cking sjukt är inte det?!
 
Dagen har firats stort med fika i Skillingaryd med bästa grannarna, Elisabeth och Nommies "stjärnbror" heter det inte så, ni vet när man är född på samma dag ;) "Brother from a nother mother" funkar ju också. Haha! 
Bebisarna pratade en liten stund men mest sov en av dem och den andra charmade oss. Jag och E fikade och pratade, så mysigt att komma iväg lite och sitta flera timmar och bara sippa kaffe. :)
 
Att Noomie är ett halvår vill jag heslt inte kommentera. Jag tror jag får skriva ihop nått imorgon istället. Jag kan mest bara inte fatta att hon för det första har funnits hos oss så länge. Och att hon för det andra, om lika lång tid till blir ett! ETT! Ett år! Alltså ett år är faktiskt ganska lång tid. Och hon är ju redan halvvägs dit! Min lilla skrutta... är tydligen inte nyfödd längre. Helt sjukt. Som bevis; Hon provade sittdelen i vagnen idag. Jag lyfte ur liggdelen för att bädda rent den med nya överdrag, och passade på att kolla hur hon satt i vagnen... åh.. rätt bra faktiskt.. men nej jag är inte redo att släppa taget om liggdelen än ;) haha, ska ha den så länge som möjligt, snart växer hon ändå ur den på längden och då har jag ju inget att välja på längre ;)
 
//mamanéa
 
Ja off to julmarknad! Haha jag o lillan gick runt på... 10 minuter ;) var väl inte jättemycket att kolla på för det första, och var väl inte heller sååå intresserad av lotterier och tombolas.. Men, är det Julskyltning så är det ;) 
Hade som ni ser mitt sällskap sovandes i sjalen. Fick många frågor om sjalen, framförallt av "tanter" 50+
Jag vet inte, det är väl rätt vanligt nu med sjal, tycker mer eller mindre alla sjalar :P Men det verkar endå vara så överraskande att se... jaja. Jag körde en chansning i alla fall och tog inte med vagnen. Jag kände på mig att jag inte skulle gå på marknaden så himlans länge och då kändes det mest jobbigt att kånka runt på vagnen. Det gick ju superbra (hon somnade på en gång) så det blir nog bara sjal fler gånger! :)
 
Började dock med att köpa lussekatter o överrasknings- hälsa på Viktor&Matilda. De var dock barnfria för dagen och höll på med julgardiner och julklappar.. men vi fikade och fick lite extra julfeeling av allt deras fix :)
Så ikväll har jag fixat adventsljusstaken och smygpyntat med tomtar ;)
 
//mamanéa 
Jag minns förra julen när jag pratade pynt och pyssel med folk runt om och de sa till mig "Vänta du bara! NÄSTA jul (alltså 2015) kommer det bli mycket roligare när du kan pynta och fixa med din bebis!"
Jag tyckte det lät konstigt redan då.... JAG ÄLSKAR JU JULEN! Och Pyntet! Och fixet! Noomie tycker det är ganska kul när jag viftar med de röda gardinerna framför henne, och när jag tänder/släcker/tänder/släcker adventsljusstakarna.......Men själva fixandet njuter jag nog mest av. Fortfarande. ;) 
 
I alla fall, så här mysigt har vi fått det nu;
 
I "matrummet". Husets egentligen fulaste rum. Men här inne blir det förhoppningsvis en del middagar och fikastunder de kommande veckorna, och det känns som om det blev väldigt fint med dessa gardiner! Som faktiskt är nya.... alltså... låg inplastade i sin orginalförpackning i en av mina 3 lådor...undrar när jag köpte dem....... ;)
Och vi behöver verkligen nya blommor! Ellerhur?!
 
 
I köket;
 
Vet inte riktigt om jag är nöjd med "pyntet" i form av två frukskålar/fat och förra årets överlevande julstjärnor...MEN det får funka sålänge ;) 
Och nej, tyvärr ser vårt köksbord inte alltid så.......undanplockat ut. 
 
//mamamnéa