IDAG SIGNADE JAG MITT NYA ANSTÄLLNINGSAVTAL!! 
 
Jag är numera Processledare "på riktigt", alltså jag fick min tillsvidare anställning istället för Vikariat+Provanställning och äruppsagd från min kollektivanställning som Teamledare.
 
Det betyder egentligen ingenting för verksamheten eller min vardag, men det känns som en trygghet i mitt hjärta att jag vet att jag gjort något rätt. 
 
Jag är alltså Processledare. Jag brukar översätta det till "avdelningschef" när folk frågar, eftersom det känns som en titel som gemeneman lättare förstår. Jag har totalt ansvar för en avdelning, säkerhet, all personal, all planering samt budget. Min avdelning (process) består idag av 20 personer.  
 
Många i min familj tror fortfarande att jag "jobbar på lager". Jag har ingenting emot det, för jag jobbar ju på lagret. "Kör lite truck" jaaa.... med betoning på lite. Visst kan jag köra men, det har ingenting  med mitt jobb att göra. Själva körandet alltså. En person sa det så roligt efter syrrans examen i somras "det var roligt att se Unni & Linnéa bredvid varandra, en karriärskvinna o ny-ut-examinerad officer och så en fullfjädrad mamma" 
Jaaaaaa............. Unni ÄR nyexad officer, absolut, och det är bra kämpat av henne för att komma dit! Och jag har ett barn, och jag hade gärna haft tio till och drivit en förskola hemma i trädgården men... meeeeen...... Jag vill nog påstå att jag litegran gör karriär...
 
Jag har jobbat på Elgiganten i snart 4 år. Av dom åren har jag ca 1.5 år jobbat halvtid/varit föräldraledig. Jag är oerhört tacksam och stolt för att jag fått förtroendet att leda andra och samtidigt utvecklas själv så mycket på denna korta tid. Jag är taggad till tänderna och faktiskt allmänt överlycklig efter dagens signatur, det här är mitt. Det här är jag. Nukörvi!
 
//mamanéa 
 
Tjena! 
Igår morse körde vi upp till Stockholm för att Martin o 3 kollegor skulle springa tough viking! 
Vi hade sedan bestämt oss för att checka in på hotell så med lite pizza i magen o lite välbehövlig dusch somnade vi ovaggat hela familjen.
 
Idag väntar en lugn o mysig dag "bara vi" Martin, Noomie o jag. Så det får bli ett längre inlägg senare. Nu ska vi bada! 😊
 
//mamanéa 
 
 
Lite udda kvällsnöjje.. att sitta på jobbparkeringen o vänta på att bilen laddas. Första gången det strular med laddningen så pass att jag inte vågar köra. Jaja... om en liten stund rullar jag...
 
 
 
Update: Jodå jag kom hem! Lugnt o fint bara så fick det bra, tog väl dubbelt så lång tid som vanligt men... Vad för det, jag skulle ju ändå bara hem o sova..? 😩
//mamanéa