Ja det är tydligen det nya vi har  börjat med här. Gravidkroppen och jag. 
Det som händer är att magen blir STEEEENHÅRD helt plötsligt. Första gångerna gjorde det ont. Men under semestern på Teneriffa vande jag mig eftersom magen spändes många gånger när vi var ute o gick. I vanliga fall i vardagen hinner jag inte riktigt med att känna det som händer, men där han jag känna allt och kom mycket närmare min lilla mag-ailien. :) 
 
//Néa
Vi kom hem från Teneriffa den 16/2, alltså två dagar efter alla hjärtans dag. På själva dagen åt vi middag med mammorna på restaurang, och sen gick jag & Martin och åt efterrätt på en mysig servering alldeles själva.
Så jag trodde det var klart så. Men Martin har ibland några Ess i rockärmen som han slänger fram när man minst anar det, och en dag ringde han från jobbet och sa att det var ett paket påväg till mig om en liten stund. 
 
Jag blev såklart oerhört nyfiken men hade INGEN ANING om vad det kunde vara. 
 
Så såg jag postbilen komma och stannade utanför vårt staket så jag öppnade dörren och postgubben kom bärandes på en stor kartong. Jag såg inte vad det var och undrade vad som kunde få plats där i. Men så när postgubben ställde ner paketet innanför dörren, vred han på det så en bild på en barnvagn syntes. 
Jag skrev på papprerna o postgubben åkte iväg och jag kunde titta ordentligt på paketet.
 
 
DET VAR DEN VAGNEN!!!!!
 
 
 
Jag hade redan vid jul ramlat över en vagn som jag gillade och har sedan dess återkommit till den när jag tittat runt på olika vagnar. Och där var den! Jag hoppade upp och ner av glädje och ringde Martin och tacktacktackade. Han sa att jag kunde öppna och kolla så det blivit rätt så jag skar upp kartongen och precis min favorit lila-färg syntes på ett överdrag. Jag grät glädjetårar och efter jobbet monterade vi ihop vagnen som sedan dess står i mitt arbetsrum med ett lakan  över sig för att inte bli solblekt. Älskade älskade Martin, tack! Och älskade älskade unge i min mage, vad vi ska promenera sen, du och jag! <3
 
 
 
Liten anekdot när jag berättade om vagen för några på jobbet;
".....och så är den lila! Världens finaste lila!"
Kollega: -Åhh, vet ni att det är en tjej nu?
Jag: -Neh? Jag tror det är en kille!
Kollega: -Men...lila...?
Jag: -Ja, den ska ju passa mig! Bebisen ligger ju I vagnen o syns inte! 
 
Haha, könsnormer att bryta. Oh. Blessme. Yes. 
Min son kommer även att ha rosa kläder, gärna en rosa overall och små rosetter i håret. Blir det en flicka är det klart hon ska ha klänningar. Men även hängselbyxor, "I am a rockstar"-tröja och body med målad slips och väst.
 
//Néa
Ja jag har tagit ett litet uppåll från skrivandet. Anledningen är att Martin & Jag packade in svärmor o shaggy i bilen - drog till stockholm där vi mötte upp mamma och resten av familjen - och så lämnade vi Shaggy till pappa så de fick lite norrlandsmys. SEN hoppade jag, martin, mamma o svärmor på flygplanet till Teneriffa. 
 
Två veckor hade vi bokat. Den första veckan var det mulet och ganska kallt. Vi plågade oss ner i poolen två gånger och i havet en snabbis. Men den andra vekan blev det bättre! Rätt varmt, soligt, några dagar på stranden med öl i ena hande och en tiding i den andra. För de andra då. Jag drack extremt mycket sprite och fanta...... haha mums!
 
Att flyga med en gravidkropp gik bra. Men jag skulle inte rekomendera det. På vägen ner satt jag länge och när jag skulle resa mig för att gå på toa gjorde det ont i benen som var rejält svullna och bultande. När jag kom tillbaka efter min lilla promenad fick jag sitta med benen i mammas knä och knåda vaderna. När vi landat, checkat in på hotellet och gått ut för att äta middag fick jag kramp i benen och kunde inte resa mig själv ur stolen på restaurangen. 
Vi gick ganska mycket första veckan, och jag fick enorma skavsår av precis alla skor jag hade med mig. Tredje-fjärde dagen stod jag inte ut längre utan köpte ett par luftiga men välsviktande sandaler som jag sedan hade oabrutet dag som kväll när vi var ute o gick. Dock två dagar inna vi skulle åka hem började dessa sandaler bli förstora, och först då fattade vi varför jag fått sånna skavsår. Mina fötter hade svullnat någon/några storlekar och svullnaden gick inte ner förns efter drygt en vecka.
 
När vi flög hem tänkte jag att jag tidigt skulle röra på mig för attinte få så ont, jag gick på toa rätt tidigt men det tog ett tag att ta sig tillbaka till stolen på grund av servicepersonalen som var ute o gick med sina vagnar i gången. Så jag blev istället ståendes ett tag oc när jag kom tillbaka till min plats gjorde det ont i benen av den anledningen. Haha. Hopplöst. 
Men jag svullnade inte lika mycket på vägen hem så det gick ändå bättre.
 
//Néa