För plötsligt händer det! 
Igår på babycafét kom jag o några andra mammor in på samtalsämnet -hur lite karlarna gör hemma. Jag skrattade så tårarna kom av vissas dråpliga historier, och det känns så bra att inte vara det enda hushållet med ständiga diskussioner om tvätt o städ. 
 
Imorse vaknade jag som vanligt av bebisgnäll och försökte putta liv i Martin. Eftersom han är hemma onsdagar så kan ju han lika gärna gå upp. Men,  han var inte där. "Han har väl gått upp o satt sig vid datorn", hann jag tänka, och vände mig yrvaket mot spjälsängen. MEN den var inte där! Jag fick vakna till lite innan jag fattade, men Martin hade alltså tagit med sig spjälsängen ut! Jag kollade klockan på mobilen, halv sju! 2 h längre än vanligt! 
 
Så ibland händer det minsann ;)
//mamanéa 
Idag har jag förundrats över hur lite tid man kan ha när man är "hemma", alltså mammaledig. För ledig! Ha! 
 
Skulle försöka boka in en fika-date med en annan mamma och dagarna bara tickar på "nej då har vi besök" "nej då ska vi iväg" "nej då MÅSTE vi städa här hemma..." Det är BVC, andra fikadater, hundar ungar och hembryggt äppelvin om vart annat. Så det fick bli nästa vecka. ;) 
 
Idag blev det istället Babycafé för oss! Det var många mammor där från vår babysimsgrupp och det var ju kul, både att träffas och faktsikt hinna prata lite, och att känna igen några  :) 
Och ja vi kände igen varann fast vi hade mer än bikini på oss ;) 
 
Det var också en mamma där vars bebis var född samma dag som Noomie! På samma sjukhus!  Vi måste ha legat på BB ihop men jag kan inte säga att jag kände igen henne..... jaja trevligt i alla fall och kul med nån som är PRECIS lika gammal :) 
Fast det är klart vi har ju grannen också, Lukas, han är född på samma dag. Han föddes 3 veckor för tidigt o Noomie som ni kanske minns 1 vecka för sent. Och så blev det på samma dag!  Haha så komiskt! :) 
 
//mamanéa 
 
 
Hahaha! Jag stormade in till den ännu nyktra och lite blyga samlingen människor, mina kollegor, medarbetare och chefer. Flängde med mitt långa hår över deras ölglas och skrattade åt mig själv medans de andra tittade lite besvärat på mig. 
 
Igår var det "firmafest" med Bästaste SB20. Alltså fest med min "avdelning" på jobbet :) vi skulle  bowla o sen käka buffé, mysigt med typ 30 pers där :)
 
Vad hade jag gjort då? 
Först o främst: felplanerat dagen. Jag skulle "svänga förbi a6" innan festen men insåg precis innan jag åkte att a6 stängde en timme innan jag tänkt och, ja då gick ju inte det. Så istället fick jag sätta mig i soffan en timme till innan jag åkte. Och vad hände då? Jo givetvis blev jag istället sen... 
 
Eftersom vi varit förkylda i huset kände jag att jag behövde nässpray, så  på vägen, fast jag var sen, sladdar jag in på en mack. Köper en cola, nässpray och alvedon, sminkad o fixad för utekväll. Tjejen i kassan önskade mig en bra kväll ;)
 
Jaja, jag kom fram i tid tillslut, och lyckades hitta en parkering. Vi bowlade och jag var riktigt dålig faktiskt :P men  några gånger fick jag till det och då kändes det ju kul  ;) Em av grabbarna slog 6 STRIKES irad! Sjukt bra! Han skyllde på tur men jag tror nog han övat... Efter bowlingen åt vi middag och sen bar det av till krogen! Jag skulle bara vara med en liten stund men klockan tickade på rätt fort....... Jag skulle köra hem så kunde inte tro att det skulle vara kul så länge som det var, men men... Klockan var 01 när jag tillslut satte mig i bilen och började rulla hemmåt. Efter att jag pumpat o duschat kraschade jag i sängen. Halv tre. 
 
Halv fyra (alltså två timmar senare....tack o lov!) Vaknade Noomie! Och dagen var igång. Nä - vi ammade och hade oss ett tag, men vid 5 tiden var det kört.
 
Sen dess har jag sovit 2 timmar totalt. Så,  inte nån jätte pigg söndag idag ;)
 
//mamanéa