En kommenterare.. en sån som skriver kommentarer på alla omöjliga fråogr som folk ställer i diverse konstiga facebookgrupper... Och här skulle jag vilja göra en apan-som-döljer-ansiktet-emoji, men jag skriver från laptopen så det går inte......... Skämskudde! 
 
Jag har märkt det själv, hur jag liksom skrev "August, Albertina, Aurelia" på någons förfrgan om "ovanliga långa namn på A" i någon typ av föräldragrupp på facebook. Vaaaaaarfööööör?! Jag skäms över mig själv faktiskt, sånna där trådar vill jag liksom inte behöva förklara mig för XD Åandra sidan, inga hemligheter har jag delat med mig av, eller berättat om pinsamma saker för folk jag inte känner XD Men.. ändå.. 
 
 
Ett tecken på att jag har förlite att göra kanske? XD Näääääääää, jag älskar att vara föräldraledig. Jag städar endel, diskar o tvättar, och har nu börjat plantera om blommor och satt ut på balkongen. Underbart! Förra veckan var det ju varmt och vi var ute flera timmar varje dag, idag var vi en sväng till lekparken men det var kallt och sen myser vi i soffan istället. Nej, jag ska sluta kommentera iallafall, och får väl blogga destomer istället! :D
//mamanéa